Híreink

Kerékpártúra a Csömöri Körtúra útvonalán

Idén ősszel, a Sportnap nulladik napján bringával indulhatunk felfedezőútra a gyalogostól több ponton eltérő kerékpáros útvonalon!

A kerékpáros útvonal nagyobb ívet ölel fel a fővárossal egybeépült Majorszegi településrésztől a látványos kastélysoron át egészen a csodálatos panorámát nyújtó Vízműsorig, majd a hangulatos pataksétánnyal zárul le. A túra során további érdekes látnivalók mellett haladunk el: zsidó temető, harangláb,  körpanorámás kitekintőpont a teljes budai és pilisi hegyek panorámájával, Csömöri horgásztó, M0-s gyalogos- és kerékpáros alumínium híd.
Ajánlott többsebességes, ún. városi kerékpárt használni, „közepes” gumiszélességgel, de a célra kiválóan alkalmasak a mountain bike kerékpárok is, sőt, a nem túl vékony kerekű, ún. túra versenykerékpárokkal is bejárható a szakaszok döntő része.
A keskeny gumis versenykerékpárokat viszont nem ajánljuk.
Bringázz velünk, fedezzük fel együtt Csömör természeti és helytörténeti értékeit!

Időpont: 2018. szeptember 22. szombat 10.00 óra

Gyülekezési pont: Szabadság úti patakhíd lábánál

Táv: 20 kilométer

Az esemény végén a távot teljesítőket frissítővel kínáljuk!

 10.30 órakor, a kerékpáros körtúrához kapcsolódva várunk szeretettel minden gyermeket, hogy együtt haladjunk át a nemrégiben elkészült gyalogos és bringás Alumíniumhídhoz vezető út csömöri szakaszán!
Gyertek rollerrel, bringával vagy négykerekű kismotorral, mi a közös áthaladás végén kis ajándékkal várunk benneteket!

Szervező: Csömör Nagyközség Önkormányzata

Honlap: www.csomorikortura.hu

Facebook/Csömörikörtúra