Híreink

Szentivánéji éjszakai túra

Június 24-én több, mint kilencvenen indultak útnak a Csömöri Körtúra útvonalának egy szakaszán szervezett Szentivánéji éjszakai túrán.

A Sipos Tamás vezette hagyományteremtő kezdeményezés a Strand térről indult, majd érintette a Vízműsort, a papi földeket, a felső-patakvölgyet és a patakforrás szép, erdős környezetét.
A nemrég kialakított körpanorámás kitekintőpont éjszaka különösen szép kilátást nyújtott a kirándulóknak, Csömör, Budapest és a környező települések éjszakai fényeiben gyönyörködhettek a Vízműsorra érkezők.
A résztvevők a papi földeket elérve fáklyákat gyújtottak, és úgy haladtak tovább, emelve az éjszakai túrázás hangulatát. A közel 8 kilométeres túra a Strand térre érkezett vissza, ahol a fáklyákkal közösen gyújtott tábortűz mellett pihentek meg a megfáradt túrázók.
Külön köszönet illeti a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait a közreműködésért!

A Szentivánéji éjszakai túra után, szeptember 9-én tartják a Csömöri Körtúra program következő eseményét, a kerékpáros körtúra útvonalának felavatását. Az eseményről a későbbiekben weboldalunkon és a Facebook/csomorikortura közösségi oldalon olvasható.