Híreink

December 11-én Mikulás-túra várja a gyermekeket a Csömöri Körtúra útvonalán

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg”]

logo-01-1

December 11-én, vasárnap Csömör Nagyközség Önkormányzata a Pest Megyei Természetbarát Szövetséggel közösen Mikulás-túrát szervez a gyermekek számára a Csömöri Körtúra útvonalán.

 A hagyományteremtő kezdeményezés célja, hogy a gyermekek játékosan, élményekkel gazdagodva, minél szélesebb körben ismerhessék meg környezetüket, településünk természeti szépségeit, értékeit.
Csömör tájainak, természeti kincseinek felfedezéséhez két útvonalat is válaszhatnak a gyermekek; a kisebbek a Pataksétányon, a vállalkozó kedvűek a Pataksétány fás, bokros útvonalán és a Kálvária hangulatos dombain keresztül juthatnak el a Bulgárkertbe, ahol legnagyobb örömükre a Mikulás várja majd őket. A barangolás végén a csömöri önkéntes tűzoltók a decemberi zimankós időben gulyáságyúban főzött meleg teát osztanak, a Mikulás pedig ajándékcsomaggal kedveskedik a gyermekeknek.
A nagy túrázás előtt a sportcsarnok aulájában bábszínházzal készülnek a szervezők!

A Mikulás-túra időpontja:
2016. december 11. vasárnap 9.30 óra

Gyülekező: Csömör Sportcsarnok

A Mikulás-túra programja:

9.30 óra – gyülekező a sportcsarnok aulájában
10.15 óra – bábszínház
10.45 óra – indulás a sportcsarnok elől
kb. 13.00 óra – érkezés a Bulgárkertbe

pest-megyei-term-b-szovetseg-logo

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galéria” gallery_ids=”797″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]